Meteor

Klub za brzo klizanje

By

U novu sezonu s novim kombinezonima

Nakon intenzivnih ljetnih priprema koje su naši reprezentativci uspješno odradili, u srpnju u Sofiji, a u kolovozu u Zagrebu, došao je rujan i prvo natjecanje u novoj sezoni.

Idućeg vikenda, od 8 do 10. rujna, Graz će biti domaćin prvog natjecanja iz Danubia serije. Nastupit će 120 klizača iz 15 europskih zemalja. Tako će na trodnevnom natjecanju, uz naše reprezentativce, snage odmjeriti brzoklizači i brzoklizačice iz Austrije, Ukrajine, Srbije, Mađarske, Bjelorusije, Bugarske, Slovačke, Poljske, Latvije, Slovenije Češke, Bosne i Hercegovine, Turske i Litve. Prvoga dana natjecanja na rasporedu su duge utrke, subota je standardno „brzi dan“ s atraktivnim kratkim utrkama, a nedjelja sa srednjim disciplinama.

U novim atraktivnim crveno-crnim kombinezonima nastupit će sedmero naših reprezentativaca među kojima su: Katarina Burić, Valentina Aščić, Danijela Ivandić, Maja Ivandić, Martin Kolenc, Ivan Martinić i Jan Posavec. Ovo će natjecanje biti izvrstan pokazatelj u kakvoj su formi naši reprezentativci nakon ljetnih priprema na početku nove sezone