Meteor

Klub za brzo klizanje

By

Danubia 2 u Zagrebu ovoga vikenda!

17. i 18. studenog, zavrtjet će se klizalište na Zagrebačkom velesajmu, jer će Zagreb biti domaćinom velikog europskog kup natjecanje Danubia, drugog ovosezonskog iz te serije.

Nastupit će 115 natjecatelja, juniora i seniora, iz 9 europskih zemalja, tako da će, osim iz Hrvatske, na natjecanju sudjelovati i klizači iz: Austrije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Češke Mađarske, Slovačke, Slovenije i Srbije. Među hrvatskim natjecateljima, na Danubiji će ih nastupiti njih čak 23.

Danubia natjecanje važno je našim klizačima, jer sudjelovanje omogućuje odmjeravanje snaga s europskim klizačima, a našim klizačima iz mlađih dobnih kategorija, stjecanje svojih prvih iskustava na međunarodnim natjecanjima.

Tijekom dva vikend dana imat ćete priliku vidjeti ponajbolje europske brzoklizače uživo, upoznati i doživjeti iznimnost ovog atraktivnog sporta i uživati gledajući pravu jurnjavu na klizaljkama.

Raspored natjecanja predviđen za subotu je od 9 do 20 sati i nedjelju od 09 do 15 sati.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u subotu i nedjelju na klizalištu Zagrebačkog Velesajma, podrže naše predstavnike i uvjere se kako je atmosfera na natjecanju dinamična i napeta. Ulaz i parking su besplatni, sve što trebate je dobra volja i navijački duh!