Meteor

Klub za brzo klizanje

By

Dan otvorenih vrata sportskih objekata Grada Zagreba – 06.12.2016. U 18,40 prezentacija brzog klizanja na klizalištu Velesajam!

Danas će u Gradu Zagrebu svoja vrata otvoriti svi sportsko-rekreacijski objekti (RSC Jarun, SP Mladost, bazenski kompleks Utrina, bazenski kompleks Svetice, Zimsko plivalište Mladost, bazen Iver, SRC Šalata, klizalište Velesajam i Hipodrom Zagreb)

U tim će objektima svi zainteresirani imati priliku čitav dan besplatno se rekreirati, naučiti ponešto o svakom od objekata, upoznati programe i trenere sportova i sportsko-rekreacijske aktivnosti koje se na njima provode.

U okviru Dana otvorenih vrata pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u 18,40 na klizalištu Velesajam gdje će se u to vrijeme u sklopu prezentacije klizačkih sportova predstaviti i brzo klizanje

Naši će reprezentativci revijalnim klizanjem nekoliko krugova na ledu pokazati karakteristike i osobitosti ovog sporta, a od 19,00 do 20,30 sati će i ostali brzoklizači izaći na led, jer od tada klizalište postaje otvoreno za građanstvo s besplatnim ulazom za sve. Tako će se od 19 sati na ledu družiti klizači brzog klizanja, umjetničkog i sinkroniziranog, a uz njih će klizalište biti otvoreno svim posjetiteljima, gledateljima i rekreativcima.

Više na poveznici http://www.sportskiobjekti.hr/default.aspx?id=7208