Meteor

Klub za brzo klizanje

By

Drugi dan Danubie u Grazu

Drugoga dana regionalnog natjecanja iz Danubia serije za brzoklizače na kratkim stazama u austrijskom Grazu, naši su reprezentativci nastavili niz izvrsnih rezultata od prethodnog dana.

Na programu su bile najatraktivnije utrke, one u sprinterskim disciplina na 500 m koje uvijek donesu puno uzbuđenja i zanimljivosti, kako za natjecatelje, tako i za gledatelje. Na kraju ovoga, drugoga natjecateljskoga dana, zbrojenim rezultatima dosadašnjeg natjecanja možemo biti i više nego zadovoljni.

U muškoj seniorskoj kategoriji Ivan Martinić je trenutno preuzeo vodstvo te se nalazi na prvom mjestu. Martin Kolenc i dalje je na jako dobrom 4. mjestu s mogućnošću sutrašnjeg napretka u plasmanu.

Seniorke Katarina Burić (1. mjesto) i Danijela Ivandić (3. mjesto) zadržale su jučerašnje plasmane, dok je juniorka A, Valentina Aščić, popravila svoj plasman od jučer te je trenutno zasjela na 2. mjesto.

U nedjelju se natjecanje završava posljednjom, srednje dugom disciplinom, na 1000 m, te podjelom medalja u pojedinačnoj konkurenciji i štafetama.