Meteor

Klub za brzo klizanje

By

Idućeg vikenda u Zagrebu počinje pravi brzoklizački spektakl

Točno za tjedan dana Zagreb će ugostiti više od stotinu europskih brzoklizača, jer 09.02. započinje jedinstven sportski događaj.

6. europsko kup natjecanje iz Danubia serije, ujedno i posljednje ovosezonsko, održat će se u organizaciji Hrvatskog klizačkog saveza i KBK Meteor. Radi se o vrlo važnom natjecanju Međunarodnog klizačkog saveza (ISU) koje se po drugu sezonu za redom održava i u Hrvatskoj.

U tri natjecateljska dana klizalištem na Velesajmu projurit će stotinjak juniora i seniora iz desetak europskih zemalja, od Turske, Rusije, Latviije i Ukrajine do Slovačke, Poljske, Mađarske, Austrije, Srbije i Češke. Hrvatsku će predstavljati 18 brzoklizača, u kategorijama juniora D, C, B i A i seniora. Na programu su utrke u petak i u subotu od 8 ujutro do 19 sati. U nedjelju su utrke na rasporedu od 9 do 15,30.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i uvjere se kako je na klizalištu Velesajam uzbudljivo, dinamično i napeto. Ulaz i parking su besplatni! Sve što trebate je dobra volja i navijački duh!