Meteor

Klub za brzo klizanje

By

Počeo kamp u Zagrebu

Naši su se Meteorci u nedjelju ujutro vratili s priprema iz Sofije gdje su proveli 3 tjedna i pošteno se naradili, ali za njih treninzi ne prestaju niti po povratku u Hrvatsku, jer su već danas nastavili s intenzivnim pripremama na zagrebačkom Velesajmu. Naime, od 24.7. do 11.8. u Zagrebu se održava međunarodni kamp, u organizaciji našeg kluba.

Osim naših domaćih trenera Dubravka Feldina i Sanje Benković, na kampu sudjeluju i Ivan Pandov, kao glavni trener i voditelj priprema, te Rumiana Pandov, kao njegova pomoćnica. Oboje su međunarodno priznati treneri s višegodišnjim iskustvom u radu s vrhunskim klizačima i osvajačima olimpijskih medalja, pa je njihovo prisustvo i rad s našim klizačima na ovome kampu dobar zalog za uspješne pripreme.

Uz naše klizače, na kampu prisustvuje 18 klizača iz Austrije, BiH, Srbije, Bugarske i Rumunjske. Svi će oni zajedno u dobrom natjecateljskom tonu i jakom ritmu pokušati se što bolje  pripremiti za nadolazeću natjecateljsku sezonu koja samo što nije startala.