Meteor

Klub za brzo klizanje

By

Uspjeli smo!

Po prvi puta u povijesti Hrvatska će na Zimskim olimpijskim igrama nastupiti u brzom klizanju na kratke staze.

Nakon uzbudljive završnice na zadnjem natjecanju Svjetskog kupa i neizvjesnih desetak dana iščekivanja, napokon je i u službenoj objavi ISU-a potvrđeno: Hrvatska će imati svoju predstavnicu u disciplini 500m.

Naše cure bile su veoma blizu kvalifikaciji i u disciplini 1500m, ali su ih ozljede zaustavile u tome. Izuzetno jaka konkurencija i nedostatak sportske sreće (u nekim utrkama tisućinke sekunde dijelile su nas od osvajanja više bodova) spriječili su nas od kvalifikacije i u muškoj konkurenciji.

17.12. donešena je odluka da čast prvog nastupa na Zimskim olimpijskim igrama pripada našoj najboljoj brzoklizačici Valentini Aščić.

Ovom prilikom htjeli bismo zahvaliti svima koji su prepoznali naš trud i odricanja i podržali nas u nastojanjima da ostvarimo naše snove. Vaša podrška, donacije i dijeljenje informacija o našoj akciji bili su nam dodatna podrška i nadamo se da smo ih opravdali.

Nismo odustali na pola puta, posudili smo novce za ostatak troškova koje nismo prikupili kroz kampanju, jer je to bio jedini način da poduzmemo sve za ovu sportsku i životnu priliku, čije ostvarenje ste i svi vi uvelike pomogli svojom podrškom. Upravo zbog toga, produžili smo trajanje naše kampanje s molbom svima da nam u blagdanskom duhu svojom donacijom pomognu u daljnjem razvoju našeg sporta i rada s mladim klizačima.

Hvala Vam!