Meteor

Klub za brzo klizanje

By

Obavezan liječnički pregled za članove kluba

Obavezan liječnički pregled za članove Kbk Meteor je 26.03.2014. u Poliklinici za medicinu rada i športa s medicinsko-biokemijskim laboratorijem. Prenosimo dopis poliklinike u cijelosti:

Dom zdravlja Borovje, Zdeslava Turića 1
Tel: +385 1 6404 480
Fax: +385 1 6404 483
E-mail: poliklinika@zss.t-com.hr
Tel: 01/6404-480

SVI REGISTRIRANI SPORTAŠI KORISNICI USLUGA , 12-GODIŠNJACI I STARIJI ,OBVEZNI SU NAČINITI LABORATORIJSKI PREGLED KRVI I MOKRAĆE (DAN PRIJE PREGLEDA U NAŠOJ POLIKLINICI.)

LABORATORIJSKA PRETRAGA SE OBVEZNO RADI JEDNOM U TEKUĆOJ GODINI, AKO NISTE SIGURNI JESTE LI VEĆ OBAVILI LABORATORIJSKI PREGLED U TEKUĆOJ GODINI MOLIMO PROVJERITE NA NAŠEM PULTU ILI NAS NAZOVITE.

UZIMANJE UZORAKA KRVI I MOKRAĆE OBAVLJA SE RADNIM DANOM (OSIM SUBOTE) OD 7.15h – 10.00h (TREBA DOĆI NATAŠTE)

UKOLIKO SPORTAŠ KORISNIK NAŠIH USLUGA IMA NAZNAKE BOLESTI (POVIŠENA TJELESNA TEMPERATURA, PROLJEV I/ILI POVRAĆANJE SA ILI BEZ OSIPA PO TIJELU) MOLIMO DA SE PRETHODNO JAVI SVOM LIJEČNIKU!

AKO SPORTAŠI DOLAZE PO PRVI PUT U NAŠU POLIKLINIKU, MOLIMO DA DOĐU SA SVOJIM RODITELJEM ILI SKRBNIKOM.

PARTICIPACIJA ZA LIJEČNIČKI PREGLED SPORTAŠA JE 40 KUNA.

MOLIMO VAS DA OBAVIJESTITE SVOJE ČLANOVE O TERMINIMA LIJEČNIČKOG PREGLEDA U ŠPORTSKOJ AMBULANTI. SPORTAŠE PRIMAMO OD 07:30 – 19:30h

ISTO TAKO VAS OBAVIJEŠTAVAMO DA SMO PROMJENILI LOKACIJU, NAŠA NOVA ADRESA JE ZDESLAVA TURIĆA 1, U DOMU ZDRAVLJA BOROVJE (PREKO PUTA OSNOVNE ŠKOLE BOROVJE). SVE NAŠE OBAVIJESTI I NARUČENE KLUBOVE MOŽETE VIDJETI NA www.sportiva.hr).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.