Meteor

Klub za brzo klizanje

By

Predavanje dr. Alison Mcconell – Snaga disanja u sportu

Poziv na predavanje prenosimo u cijelosti:

Pozivamo vas da u srijedu u 15h pogledate direktan prijenos predavanje  Alison Mcconell, doktorice i znanstvenice na Sveučilištu Brunel  koja će više reći o prednostima POWERbreathe tehnike u sportu.

Predavanje će biti dostupno na navedenom linku  http://www.humankinetics.com/upcoming-webinars/upcoming-webinars/inspiratory-muscle-training-the-state-of-the-art-and-its-application  preko kojega se možete besplatno registrirati i pogledati ovo iznimno predavanje o treningu disanja.

Predavanje se odvija pod pokroviteljstvom Human Kinetics i British Association of Sport & Exercise Sciences.

Za razliku od mnogih vježba i metoda treninga u sportu i tjelesnoj aktivnosti, trening inspiratornih mišića (IMT) je podržan od strane ogromnog broja dokaza sustavnih promišljanja  i meta-analiza. Za mnoge ipak, ostaje IMT „predobro da bi bilo istinito“. Kako nešto tako jednostavno može poboljšati performanse u samo 4 tjedna, sa samo 5 minuta treninga dnevno? Ovaj webinar će opisati različite uloge dišne muskulature u sportu, kao i zahtjeve koje ovi mišići moraju zadovoljiti. Opisati će dokaze da IMT poboljšava performanse sportaša, i objasniti fiziološke mehanizme koji podupiru ove promjene. Konačno, webinar će predstaviti  koncept “funkcionalne” IMT.

Ne brinite ako ne možete pogledati predavanje u određeno vrijeme, svakome tko se registrira bit će poslan link preko kojega će biti u mogućnosti kasnije pogledati predavanje.

U međuvremenu, ukoliko želite saznati više informacija o prednostima IMT, posjetite Breathstrong.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.