Meteor

Klub za brzo klizanje

By

Važno! Obavijest o članarinama i izostancima

Članarina koju su klizači platili za 5./6. mjesec bit će iskorištena za 9. mjesec.
Poštovani klizači i roditelji,
Punoljetni članovi Kluba za brzo klizanje Meteor kao i roditelji maloljetnih članova OBAVEZNI su unaprijed opravdati izostanak s treninga – bilo kondicijskog ili treninga na ledu – najkasnije 8 sati prije početka treninga. Ispričnice napisane prema u nastavku prikazanoj legendi mogu se poslati trenerici Saši Draženović ili treneru Dubravku Feldinu, osim u iznimnim slučajevima do kojih može doći dva puta u sezoni.
LEGENDA:

  • Bo – bolestan/na – ispričnica od liječnika
  • Oz – ozljeda – kopiju povijesti bolesti obavezno predati treneru/ici
  • Os – ostalo / pismena obavijest od roditelja
  • Školske obaveze / poznate su unaprijed

Trening traje od dolaska do trenutka kada trener ili trenerica kažu da je trening završen. Roditelji mogu trening pratiti s galerije, bez komunikacije s klizačima za vrijeme treninga.
Budući da je led skup, dužni smo ga maksimalno iskoristiti. Kako imamo sve manje novca, moramo paziti na svaku lipu. Isto tako, kako se proces treninga ne bi remetio, Kbk Meteor kao i Zagrebački Klizački Savez poduzeli su neke mjere.
Kako tjedno Zagrebačkom klizačkom savezu moramo predati evidencije dolazaka klizača/klizačica na treninge leda kao i evidenciju dolazaka klizača/klizačica na treninge izvan leda, lijepo Vas molimo da svaki izostanak na adekvatan način unaprijed opravdate prema legendi .
Kako nam financiranje ovisi o mnogo čimbenika, molimo Vas da se držite pravila.
Redovno plaćanje članarine je obavezno. U slučaju dužeg izbivanja s treninga zbog bolesti ili povrede i uz molbu izvršnom odboru, postoji mogućnost oslobođenja od članarine.

Predsjednica kluba:
Jasna Todorović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.