Meteor

Klub za brzo klizanje

By

Završen prvi dan natjecanja Danubia serije u Rumunjskoj

Burić

Katarina Burić, juniorka A

Drugim mjestom u polufinalima Katarina Burić izborila je ulazak u A finale gdje je zaostatkom od jedne sekunde  iza Ruskinje Anastasie Surkove osvojila drugo mjesto i 21 finalni bod. A u kvalifikacijskoj utrci na 500m na cilj je stigla prva ispred Bornemissza  Zsuzsanne iz Mađarske i Byrska Karine iz Poljske i tako ušla u polufinale. U ukupnom poretku Katarina je na drugom mjestu od ukupno trinaest natjecateljica u svojoj grupi. Katarina, ponosni smo na tebe, nastavi tako. Sretno!

valentinaValentina Aščić,juniorka B

U kvalifikacijskoj utrci  na 1500m Valentina je osvojila drugo mjesto, u  polufinalima  peto i time se plasirala  u B-finale gdje je iza prvoplasirane Jasik Anne osvojila  drugo mjesto.   U kvalifikacijskoj  utrci  na 500m osvojila je  2 mj i ulazak u četvrt finale. U ukupnom poretku vodi  Efremenkova Ekatarina ( RUS) dok je Valentina na osmom mjestu od ukupno dvadeset natjecateljica u svojoj grupi. Valentina, sretno!

MartinMartin Kolenc, junior A

Martin je u kvalifikacijskoj utrci na 1500m postigao četvrto vrijeme u B finalu. Na 500m u kvalifikacijskoj utrci  u cilj je ušao treći isped  Hyzdik Sebastiana iz Poljske i osigurao si je plasman u polufinale u grupu B. U ukupnom plasmanu Martin se nalazi na dvanaestoj poziciji  ispred Mađara, Poljaka i Latvijca. Martine, sretno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.